BejelentésTintapatron, toner, patron töltés, toner töltés
Tintapatron toner töltés házilag ! Nyomtató tinta tonerpor utántöltő készlet

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Tintapatron, töltés ... Csináld magad !

Szeretné a nyomtatási költségeit a töredékére csökkenteni ?

Olcsón nyomtatni amennyit csak akar, nem függni márkáktól és multiktól …
Akkor Önnek a megoldást ez a professzionális
INK-MATE tintapatron utántöltő készlet jelenti !INK-MATE tintapatron utántöltő készlet


Különleges felszereltségű tintasugaras utántöltő készleteinkkel ez biztosan sikerül bárkinek. A többi utántöltő készlettel szemben az INK-MATE utántöltő készlet nemcsak a kiváló minőségű tintát tartalmazza, hanem egy olyan nagyszerű eszközt is, amelynek a használatával elkerülhetők a más típusoknál gyakran előforduló problémák. A képen éppen ennek a használatát láthatja !

Más típusoknál előfordulhat, hogy a patron az utántöltést követően csöpög, csíkoz, vagy nem nyomtat egyáltalán. A használati utasításban foglaltak pontos betartása mellett az INK-MATE utántöltő készlet esetáben százszázalékos az esély a sikerre!


A készletben lévő különleges minőségű tintákban a festék molekuláris finomságban van eloszlatva. Ez kíméli a patron fúvókáit, és ezáltal válik lehetővé, hogy egy patront akár 6-8 alkalommal is újra lehessen tölteni a minőség romlása nélkül.

Hihetetlen színgazdagság „advanced color technologie” különlegesen magas színhűségű színtestek használata a tintákban, miáltal a fekete még feketébb, a színek pedig még élénkebbek. Nyomtasson ki egy fotót és élvezze a káprázatos szineket !


Örökre búcsút vehet a súlyos patron és toner kiadásoktól, aki képes újratölteni azokat. Lehet akár tintasugaras vagy lézernyomtató, vagy fénymásoló. A módszerben segítünk. Vásároljon egy liter nyomtatótintát vagy töltse újra drága tonerjét akár egy ezer Ft alatti palackozott tonerporral !

Ha kérdése van, küldje el ezt, és soronkívül mindenre kiterjedő választ kap:
Szaktanácsot kérek most!

Tekintse meg a további részleteket a szakmai információs oldalunkon
tintaestoner.hu !

Próbálja ki, és máris megtakaríthat jónéhány ezer Ft-ot !

Tintapatron utántöltés patron töltés kellékanyagok webáruházába belépés itt:
tintapatron toner webáruház

 

nyomtató tinta
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!